Persbericht

Staatsraad van het Koninkrijk voor Curaçao Paul Comenencia bezoekt de Sociaal-Economische Raad Curaçao

WILLEMSTAD, 16 oktober 2018 – De heer P.R.J. (Paul) Comenencia, die op 19 augustus 2018 is beëdigd tot staatsraad van het Koninkrijk voor Curaçao bij de Raad van State in Nederland, heeft op vrijdag 12 oktober 2019 een beleefdheidsbezoek gebracht aan de Sociaal-Economische Raad (SER) van Curaçao. Hij werd ontvangen door de fungerend Voorzitter van de SER de heer John Jacobs en de Algemeen Secretaris de heer Raul Henriquez.
Het bezoek stond in het teken van een nadere kennismaking met de Sociaal-Economische Raad en zijn werkzaamheden. Tijdens het bezoek werd nader van gedachten gewisseld over de huidige sociaal-economische situatie van het eiland, waarbij kort werd stilgestaan bij thema’s die momenteel hoog op de agenda staan zoals de bevordering van het investeringsklimaat, de logistieke functie van Curaçao, de toekomst van raffinageactiviteiten, de overheidsfinanciën en de sociale en economische gevolgen van een veranderende arbeidsmarkt als gevolg van digitalisering en robotisering.

Share