Persbericht

SER met ‘eilandstand’ op Nationale Carrièrebeurs

Willemstad, 12 april 2024 –Capaciteitsversterking en verdere professionalisering van het SER-secretariaat vraagt om talentvolle en ervaren professionals die graag in het Caribisch gebied aan de slag willen gaan en die betrekkelijk snel kunnen worden ingezet op specifieke adviestrajecten. Mede om deze reden zal de SER vertegenwoordigd zijn op de Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdam RAI die op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 zal worden gehouden. De SER zal daar een stand delen met het Ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) op de ‘Werken in de Caribbean’ eilandstands. De bedoeling is om ervaren (young) professionals met een academische achtergrond in, bij voorkeur, de economische wetenschappen, warm te krijgen voor een loopbaan bij het adviesorgaan.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nationale Carrièrebeurs Werken in de Caribbean (carrierebeurs.nl)

Share