Persbericht

Medewerkers SER-Secretariaat doen mee aan CURA DOET

Medewerkers van het Bureau Secretariaatvoering SER/ROA/GOA hebben op vrijdag 10 maart 2023, in het kader van de vrijwilligersactie CURA DOET, de handen uit de mouwen gestoken bij National Archaeological Anthropological Memory Management Foundation – NAAM.

Diverse archeologische objecten, zoals glas, metaal, steen en onderdelen van dierenskeletten zijn gesorteerd, geteld en gewaarborgd.
NAAM is een non-profit organisatie die zich committeert aan de conservering en identificatie van het materiële en immateriële erfgoed. Erfgoed omvat de onvervangbare culturele objecten en collectieve geheugens van een gemeenschap, als belangrijke bron van de geschiedenis en cultuur, met name van de identiteit van die samenleving. Met deze activiteit hebben de medewerkers een steentje kunnen bijdragen aan het proces van het documenteren, restaureren en verrijken van het culturele geheugen van onze bevolking.

Share