Persbericht

RONDETAFELGESPREK OVER ‘FUTURE OF WORK’

WILLEMSTAD, 15 maart 2019 – In de vergaderzaal van de Sociaal-Economische Raad (SER) aan de Ansinghstraat vonden op donderdag 14 maart 2019 de rondetafelsessie plaats over ‘Future of Work’, een onderdeel van de ‘Road to Global Entrepeneur Summit 2019’ (GES 2019). De SER heeft daarbij samengewerkt met de organisatie WeConnect. De uit Curaçao afkomstige FinTech ondernemer Adric Walter hield in de ochtenduren een ‘keynote speech’ over zijn visie op de impact van technologische veranderingen op werknemers. Hij onderstreepte het belang van het op jonge leeftijd leren om levenslang te leren om sociaal en economisch een maatschappelijke bijdrage te kunnen blijven geven. Als speciale gasten waren aanwezig: minister Hensley Koeiman van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) en VS Ambassadeur in Nederland Pete Hoekstra. De sessie werd gefaciliteerd door Tanja Fraai, één van de mede-oprichters van de stichting WeConnect.

In de middaguren hoste de SER de workshop voor public private partnerships (PPP). Dionandrea Shorts en John Ashwood Heffern van het US State Departement (het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten) hebben de presentatie ‘Boldline’ gegeven, een programma waarbij een PPP sneller tot stand komt.

‘Click here for the Presentations and Speeches

Share