Persbericht

In het kader van Road to Global Enterpreneurship Summit 2019 Caribbean

SER host ‘Future of Work sessie’

WILLEMSTAD, 8 februari 2019 – De Sociaal Economische Raad (SER) is deze week een strategische partnerschap aangegaan met de organisatoren van the Road to Global Entrepeneurship (GES) Summit 2019 Caribbean. De GES 2019 Caribbean zal op 14 en 15 maart 2019 worden gehouden in Willemstad, Curaçao. Hoofdthema’s zijn ‘Inclusive Finance’ en ‘Resilient Economy’.
De GIS Summit is een initiatief van ex-president Barack Obama van de Verenigde Staten (VS) en wordt dit jaar in Nederland georganiseerd op 4 en 5 juni. Curaçao host de pre-summit en nodigt ondernemers, thought leaders, innovators, professoren en deelnemers van alle Caribische (ei)landen, de VS en Nederland uit om deel te nemen.
De organisatie van de pre-summit ligt in handen van de bedrijven ‘Innovate Today’, ‘Present Your Startup Caribbean’, ‘360innovation’ en het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO). De evenement partners zijn het ministerie van Buitenlandse Zaken, het US State Department en het ministerie van Algemene Zaken van Curaçao
De SER zal in maart de ‘Future of Work’ sessie hosten op haar kantoor aan de Ansinghstraat 15-17.
Voor meer informatie kunt u de volgende website bezoeken: http://www.ges2019caribbean.org

Share