Persbericht

Volgende vergadering statutair bestuur AICESIS in maart 2021

De volgende (virtuele) vergadering van het statutaire bestuur van de wereldwijde vereniging van sociaaleconomische adviesraden en vergelijkbare instituten (AICESIS) vindt in maart dit jaar plaats. Op de agenda staan onder andere de goedkeuring van het financieel verslag en het activiteitenverslag over 2020, de invulling van het voorzitterschap van AICESIS voor de periode 2021-2023 en de benoeming van een nieuwe secretaris-generaal van de internationale vereniging. Zoals bekend is de SER lid van het bestuur van AICESIS voor de regio Latijns-Amerika en het Caribisch gebied en vervult hij de rol van waarnemend secretaris-generaal voor deze regio.

Meer informatie over AICESIS is te vinden op www.aicesis.com en op deze website.

Share