Persbericht

SER kantoor tijdelijk dicht wegens afgekondigde lockdown


‘Alleen thuiswerken en virtueel vergaderen’

WILLEMSTAD, 22 maart 2021 – Zoals bekend heeft de regering op maandag 22 maart bekendgemaakt dat woensdag 24 maart een lockdown wordt ingevoerd voor in ieder geval twee weken. Iedereen moet thuisblijven en contact met anderen zo veel mogelijk vermijden. Als gevolg hiervan zal het kantoor van de SER aan de Ansinghstraat 15-17 voor twee weken gesloten zijn. De SER-medewerkers zullen vanuit huis werken en de Raad zal alleen virtueel vergaderen. Om toch toegankelijk te blijven voor het brede publiek is een Whatsapp Business aangemaakt waar men terecht kan voor informatie of vragen. Het nummer is dat van de telefooncentrale van de SER: +5999 461 53 28. U kunt dit nummer als contact toevoegen aan Whatsapp.

 

Share